Семейство

Любовен хороскоп за 31 декември 2018 – 6 януари 2019

Очакват ни любовни емоции

30.12.2018г. / 12 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвовете ще бъдат готови на всичко, когато става въпрос за любов. Във връзката ви ще има повече забавление, което ще разсее рутината между вас и половинката ви. Той/тя може да ви сподели някаква идея свързана с личностното му/ѝ развитие, което вие ще подкрепите.

Дева

Готови ли сте за нова връзка? Е, дори и да не сте напълно готови, любовта ще кацне на рамото ви, благодарение на слънчевото затъмнение, което ще окаже влияние върху вашия сектор на романтиката. Не се страхувайте от любовта. Приемете тази покана от Вселената да обичате отново.

Той е приятел с бившата си? Ето какво трябва да знаете

Везни

Любовният ви живот няма да е скучен, но също така няма и да е стабилен. Марс ще се премести във вашия партньорски сектор. Ако има конфликт между вас и партньора ви, тогава е много вероятно нещата да се усложнят, дори връзката ви да се разпадне. Така или иначе ще се фокусирате повече върху чувството за свобода, отколкото върху разпада на взаимоотношенията ви.

Скорпион

Комуникацията свързана с любовта ще бъде основна тази седмица. Ще може да изразявате по най-романтичния начин емоциите си. Ще усетите как с любимия човек може да направите много заедно и да бъдете щастливи.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
imam jelanie za pove4e liubov , bez slujebni nameci i tulkuvania i to samo s mujut , kogoto obojavam i obi4am a ne s recipro4ni
отговор Сигнализирай за неуместен коментар