Интимно

Любовен хороскоп за 21 – 27 януари

Някои зодии ще се радват на повече романтика

21.01.2019г. / 16 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Възможно ли е любовният ви живот да стане по-хубав? Възможно е и това ще се случи. През тази седмица ще бъдете изправени пред ситуация, която ще ви накара да помислите какво сте готови да платите в името на любовта. Изглежда, че сте готови да направите известни отстъпки, за да задържите любовта, която имате. След като го направите, ще усетите магията.

Козирог

Романтична седмица очаква обвързаните представители на зодията. С любимия човек ще искате да откраднете и малкото свободно време само за двама ви. Когато направите това ще откриете, че всичко е толкова хубаво. Ще бъдете готови да споделяте, да разкривате дълбоките чувства, които изпитвате един към друг. Да, любовта е красива!

Неща, които се случват, когато срещнем точния партньор

Водолей

За Водолеите любовта ще бъде фокус тази седмица. Очакват ви емоционални моменти с партньора. Ще има промени в любовния ви живот. Какви ще бъдат те, зависи от това къде се намирате в настоящата ситуация.

Риби

Комуникацията между вас и половинката ви може да е неясна. Или той/тя ще се прояви като детектив, проверявайки телефона ви, или ще има индикация, че някой от двама ви се нуждае от почивка. Може би не е лоша идея да имате повече време за себе си, в което да помислите за текущото състояние на връзката ви. Друга възможност е да се зараждат емоции към човек, който е обвързан.

Коментирай