Интимно

Любовен хороскоп за 21 – 27 януари

Някои зодии ще се радват на повече романтика

21.01.2019г. / 16 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Лъвовете ще могат да изразят по-лесно чувствата си. За щастие, разкриването на вашите дълбоки емоции ще бъде само във ваша полза. Всъщност, смелостта ви да говорите за любовта си към някого, ще бъде възнаградена с най-удивителното взаимно въздействие. Прекрасната връзка на Венера и Юпитер във вашия сектор на романтиката ще ви подскаже да обичате на глас. Няма да съжалявате.

Дева

Ще бъде седмица, в която Девите, които не получават това, от което се нуждаят в любовта ще „прогледнат“. Дали не давате повече от себе си, а в замяна не получавате достатъчно? Безусловната любов е едно, но идва момент, в който трябва да се запитате защо сте единственият инвеститор във връзката ви. През следващите дни ще разберете, че е време да направите себе си приоритет.

5 зодии, които обичат тръпката от преследването

Везни

Уважаеми Везни, ако сте имали романтична мечта, то тази седмица тя може да се реализира. Колко красиво, нали! Има силна космическа енергия, в която ще се включат Венера и Юпитер. Да говорите за любов, да взимате решения за любовта, да говорите от сърце... Нищо няма да ви спре!

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион ги очаква една незабравима седмица по отношение на кариерата и финансите. Ако сте обвързани, любимият човек ще сподели радостта ви, казвайки ви колко специални качества притежавате. Това ниво на подкрепа ще ви накара да отидете дори по-далеч. Радвайте се на хубавите моменти.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време