Интимно

Любовен хороскоп за 4 – 10 март

Очаква ни интересна любовна седмица

03.03.2019г. / 07 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Там където някога е имало проблеми, сега заедно с любимия човек, ще успеете да намерите решения. Това важи най-вече за парите и интимността. Венера и Меркурий ще повлияят на някои събития. С партньора ви ще имате желание да споделяте, да обсъждате и да положите усилия нещата да се случват така, както бихте искали.

3 зодии, които са трудни за обичане

Дева

Ако пред вас и любимия човек е имало някаква дилема, подкопаваща качеството на вашата връзка, то тази седмица ще ѝ сложите край. Ако отскоро се срещате с някого, това може да е седмица, в която да решите да задълбочите взаимоотношенията си. Сега Венера е във вашия сектор на взаимоотношенията. Като цяло, Деви, седмицата обещава хармония по въпросите за любовта.

Изберете си цветно сърце и вижте какви сте в любовта

Везни

Самотните представители на зодията имат шанс да срещнат интересна личност, с която да почувстват взаимна химия още от първата среща. Везни, добре е да помислите за вашето физическо и емоционално здраве. Спорт, здравословно хранене, ще се отразят добре на качеството ви на живот, на любовта също. Ако вече имате любим човек до себе си, отдайте се на повече романтика.

Скорпион

Ако се чудите дали да дадете на бившата си половинка втори шанс, то тази седмица ще получите яснота как да постъпите. За някои Скорпиони, които се намират в сериозна връзка, седмицата ще бъде специална, защото може да обсъдят идеята да имат бебе. В случай че сте необвързани, то тази седмица може да се появи нова любов. Обърнете внимание на това, кого срещате, докато правите нещо, което ви носи удоволствие.

Коментирай