Интимно

Любовен хороскоп за 1 – 7 април

Първите дни на април ще са интересни за любовта

01.04.2019г. / 16 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

С любимия човек ще можете да обсъдите въпроси свързани с интимността и финансите. Нещата трябва да са структурирани така, че да можете да постигнете това, което искате. Продължавайте напред и се отдайте на вашите тайни желания в спалнята. Възможно е и да планирате малко пътуване.

Дева

Готови сте да стигнете там, където никога не сте се осмелявали да отидете, за да достигнете интимността, която никога не сте имали. Тази седмица любовта ще бъде космическа за вас. Тъй като Сатурн, планетата на ограничението е във вашия сектор на романтиката, много е възможно да се насладите на сексуални забавления, но да липсва истинската емоция. Сега ще бъдете достатъчно смели, за да започнете да преодолявате всички страхове, които са ви ограничавали да получите желаното в любовта.

Везни

Везните ги очаква една невероятна любовна седмица. Ако скоро сте срещнали някого, то е възможно да решите да развиете вашите взаимоотношения. За тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще има ново начало. С партньора си ще вложите повече усилия, отговорности един към друг. Звучи ви скучно? Не забравяйте, че едно от най-важните неща е, без значение какво ще стане, любимият човек да е до вас и да ви хване, ако падате.

Скорпион

Идеалистичните разговори за любовта или романтичните фантазии... Такава ще бъде любовната седмица за Скорпионите. Меркурий продължава да се движи през вашия сектор на романтиката и ще застане в добра позиция към Нептун. Ако сте самотни, възможно е да започнете интересна комуникация с личност, която ще ви привлече по особен начин. За обвързаните Скорпиони първите дни на април ще бъдат романтични.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )