Интимно

Любовен хороскоп за 1 – 7 април

Първите дни на април ще са интересни за любовта

01.04.2019г. / 16 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Любовта е във въздуха, но може да има по-бавен старт от обикновено. Самотните представители на зодията имат добри шансове да срещнат нова и интересна личност. Тази седмица ни очаква новолуние, а Сатурн ще направи така, че нещата в любовта да се случват малко по-бавно. Бъдете отворени за интересни възможности.

Козирог

Разговорите или решенията, които ще направите за любовта, ще имат значително въздействие. Ще имате желанието да се насладите на сантиментална връзка с някого. В същото време искате да бъдете искрени с любимия човек, а не да давате фалшиви надежди. Няма нищо лошо да искаш да знаеш къде стоиш с някого. Седмицата е подходяща за повече романтика, споделеност. Ако търсите нова любов, бъдете по-социални.

Водолей

Водолеите са готови да изградят специална духовна връзка, а последното нещо, което ще искат е да срещнат някого, който няма какво да им предложи. Няма да бъдете търпеливи към личност, която е твърде срамежлива и нямате общи теми на разговор. Ако скоро сте се запознали с някого, не се бавете, а си уредете среща, защото може бързо да загубите интерес. Обвързаните представители на зодията ще се радват на романтични моменти с любимия човек.

Риби

Меркурий и Нептун ще окажат влияние върху любовния ви живот. Ще има вълнения, ще искате мечтите ви да станат реалност, но и ще прозрете за недостатъците на някого, към когото имате интерес. Съсредоточете се върху добрите качества на човека, когото харесвате/обичате. Любовта винаги крие изненади.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )