Интимно

5 романтични идеи да отпразнувате първата си годишнина

Началото е важно

30.03.2019г. / 07 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Има много годишнини, които се считат за важни и на които се полага подобаващо специално отбелязване. Обикновено това са десетата година от брака или връзката, двадесет и петата, петдесетата. При тези юбилеи поводът за празник е наистина значим, защото сте съумели да запазите любовта си толкова дълго.

Но какво да кажем за първата година? Тя е не по-малко важна, защото бележи старта на успешната ви дотук връзка. Любовта ви още е бурна, интересът и страстта ви още бушуват, а най-хубавото е, че ви очакват още много хубави години на любов и разбирателство.

7 романтични жеста, с които да плените сърцето му

Ако сте на такъв етап от връзката си, вижте някои романтични начини да отпразнувате първата си годишнина заедно.

Планирайте мързелив уикенд за двама

Без значение дали ще отидете някъде или ще си останете вкъщи, планирайте уикенда само за вас двамата. Ако искате, останете по пижама през целия ден и се наслаждавайте на сладки изкушения, които сте си поръчали или приготвили. Ако пък предпочитате да си направите уикенд разходка до хубав хотел или красиво място, направете го. Важното е да сте заедно.

Пресъздайте първата си среща

Една прекрасна романтична идея за отбелязване на първата годишнина от връзката ви е да пресъздадете обстоятелствата, при които сте се запознали или момента, в който сте се сгодили. А защо не и първата ви официална среща. В зависимост от това как любовта е пламнала помежду ви, пресъздайте условията и обстановката. Ще се посмеете искрено, ще се забавлявате и ще си припомните колко силно се обичате.

Свързани статии

Отидете на пътешествие

Направете нещо щуро. Отидете на пътешествие без да планирате много. Ако не си падате по такива приключения, просто планирайте. Посетете дестинация, за която сте мечтали. Когато пътувате заедно като двойка има много неща, които ще преоткриете един за друг.

Направете си пикник

Една чудесна романтична идея за отбелязване на юбилея ви е пикникът. Няма значение дали ще го направите в парка, в планината или вкъщи. Пригответе нещо вкусно и го споделете. Гарнирайте обстановката с аромати и свещи. Нека има много цветя около вас. Любовта има нужда от цялото това благоуханно и вкусно поощрение, което сплотява.

8 неща, които мъжете намират за романтични

Любовно предизвикателство

За по-палаво настроените двойки има и друга интересна идея. В деня на вашата годишнина играйте на следната любовна игра. Нека всеки от двамата да сподели своя сексуална фантазия, която заедно да изпълните. Ако досега не сте го правили, специалната ви нощ е чудесен момент да се предизвикате взаимно.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 4 години )
spomniam si predi dosta godini kak v edin razgovor po telefona 4uh iadosania glas na liubimia mi goliam bliznak - taka li pravite ? , goliam smiah me spohodi ... nali si go poznavam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар