Интимно

7 романтични жеста, с които да плените сърцето му

Капан за мъже

07.12.2014г. / 15 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Повечето мъже няма да си признаят, но във всеки от тях се крие по един романтик. Дори да не си падат по вечерите на свещи, любовните откровения и приглушената музика, няма как да не се разтопят от романтичен жест в тяхна чест.

Ако искате да откраднете сърцето му, но не знаете как, ето няколко романтични начина да спечелите вниманието и любовта му.

Сгответе вечеря

Добрата стара поговорка, че любовта на мъжа минава през стомаха важи с пълна сила. Ако не просто сте сготвили нещо, колкото да се нахраните, но сте вложили любов, внимание и ентусиазъм специално за него, това би означавало много.

Ако пък сте приготвили любимото му ястие, считайте, че сърцето му е ваше!

Похвалете го пред приятелите си

Няма мъж, който да не обича да бъде похвален. Мъжкото его се нуждае от стимулиране, а какво по-голямо признание от това да изтъкнете качествата или успехите му пред външни хора!

Гледайте го как играе

Ако приятелят ви или мъжът, към когото е насочено вниманието ви е спортна натура, обича да участва в различни игри, спортове, отбори или просто е фен на някоя компютърна игра – направете този жест за него! Отидете да го видите как играе или изтърпете поне едно ниво на компютърната игра.

Нека той види, че се интересувате от това, което прави и обича. Това със сигурност ще ви донесе бонус точки, ако трябва да си служим с геймърския език.

Изненадайте го на работа

Така ще му покажете, че мислите за него и искате да сте заедно, дори когато това е възпрепятствано от служебните ангажименти. Обядвайте заедно или му занесете обяд, а защо не просто да се отбиете и да кажете: „Здрасти!“. Това е повече от мил жест, показващ внимание и интерес.

Свързани статии

Оставете бележка на колата му

Макар че не всички момчета обичат да получават любовни писма, тъй като това е момичешки трепет, все пак има нещо романтично секси в този жест. Винаги е забавно да намериш закачлива бележчица под чистачките на колата. Напишете нещо в стила на отношенията ви, тук вашето въображение е на ход.

Направете списък с качествата му, които ви възхищават

Кой мъж не обича да получи признание от нежната си половинка?! Няма такъв, който да откаже похвала. Поднесете списъка в подходяща обстановка и по подобаващо привлекателен начин.

Облечете се специално за него

Всяка дама има свой собствен стил и не бива да го пренебрегва заради когото и да било. Но ако в името на това да го зарадвате облечете нещо, което той харесва и смята, че ви стои добре, няма как този жест да остане незабелязан, напротив!

Независимо дали става дума за това, че харесва косата ви по определен начин, някоя секси рокля или аксесоар, изпълнете желанието му без да ви е молил за това! Ще разтопите сърцето му!

Коментирай