Интимно

Любовен хороскоп за 15 – 21 април

Нови възможности в любовта

15.04.2019г. / 16 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Пълнолунието в знака на Везни ще доведе до динамика във връзките и партньорите ще търсят да задоволят своите емоционални нужди. Комуникацията ще е ключова. Венера също ще ни подкрепя и ще ни предостави нови възможности до 15 май. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Това е вашата седмица, уважаеми Овни! Ще привличате вниманието към себе си, независимо къде се появявате. Думите ви ще въздействат на всички, дори на любимия човек. Пълнолунието във вашия партньорски сектор ще доведе до редица промени, но положителни. Ако отскоро се срещате с някого, то сега ще може да задълбочите взаимоотношенията си. За обвързаните представители на зодията, седмицата ще бъде вълнуваща в интимен план.

Телец

Някои от вас е възможно да започнат любовна афера и да се окажат в любовен триъгълник или в ситуация, в която ще трябва да скриете чувствата си към някого. Отворете си очите, за да не се окаже, че сте главен герой в собствената си сапунена опера. Разбира се, това може да се окаже романтично приключение, но дали си заслужава рискът?

6 вида изневяра, които се срещат в почти всяка връзка

Близнаци

Интересна ще бъде любовната седмица за вас. Възможно е повече от един обожател да се интересува от личността ви, да се надпреварват за вниманието ви. Вие може би вече знаете кой има реални шансове, така че не се бавете с окончателното си решение.

15 начина да повишите нивото на уважение във връзката ви

Рак

В любовния живот на Раците романтиката сякаш ще липсва. Ще бъдете фокусирани повече върху работата. Въпреки това няма да липсват по-емоционални ситуации, в които е добре да имате подкрепата на партньора си. Необвързаните представители на зодията ще попаднат в интересна ситуация с личност свързана с работата им. Това ще ги развълнува.

Коментирай