Интимно

Любовен хороскоп за 29 април – 5 май

Ще трябва да внимаваме в комуникацията

29.04.2019г. / 15 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Представителите на този зодиакален знак ще могат да избират между няколко опции за партньор. Всъщност желанието ви ще бъде повече да се забавлявате, отколкото да намерите партньор, с когото да създадете трайни взаимоотношения. Възможности ще имате много, така че забавлявайте се! За обвързаните Лъвове седмицата също ще е хубава в любовен план.

Дева

Любовният живот на Девите може да е помрачен от някаква информация, която ще получат за половинката си или за някого, към когото изпитват силни емоции. Не бързайте да се отричате от любовта, помислете на трезва глава. Тези от вас, които се намират във връзка е важно да внимават как ще комуникират с половинката.

Защо силните жени привличат неподходящи партньори

Везни

Разногласия няма да липсват и за представителите на зодия Везни. Мирът може да бъде нарушен. Половинката може да сподели някои неща с вас, а вие как ще реагирате на тях е отделен въпрос. Война на думи. Дали си заслужава да влизате в нея? Помислете кое е градивно и кое не заслужава вниманието ви.

6 грешки, които жените допускат в началото на връзката

Скорпион

Новолунието ще окаже влияние върху партньорския ви сектор, но ще бъде и добра връзка със Сатурн и Плутон. В резултат на това, ако вече имате половинка до себе си, периодът е подходящ да вземете сериозни решения. Тези от вас, които се срещат с някого отскоро, може да решат да задълбочат взаимоотношенията.

Коментирай
33 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
oohhoo ...ia da vidim bliznacite mi..hiihi, moito liubimi dvamata , i golemia i malkia ....sex???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота