Интимно

Той спря да ме търси

Ева Кулева очаква вашите въпроси за любовта

09.05.2019г. / 14 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Среща след среща, чувстваме се приятно, може би дори започваме да се влюбваме и... Всичко се разпада. Колко пъти ви се е случвало да се срещате известно време с мъж и той рязко да приключи взаимоотношенията ви без дори да сподели защо? Днес в рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?“ лайф коуч Ева Кулева съветва читателка, която се намира точно в такава ситуация. Повече вижте в следващите редове.

Въпрос: От около 2 месеца излизам с човек, с когото се чувствам добре. Той е много добър, внимателен и търпелив към мен. Преди 3-4 дни се дистанцира от мен. Спря да ме търси. Направих опит да говоря с него и да ми каже причината за държанието си, но неуспешно. Не сме се карали, не знам защо се държи по този начин. Объркана съм. Какво бихте ме посъветвали? Благодаря ви предварително.

Ева Кулева: Първите няколко месеца излизане на срещи на английски се наричат „dating“. Думата идва от „data“, което означава данни, информация. Т. е. това е период за събиране на информация за другия човек. През този период, препоръчвам на жените да не инициират контакт с мъжа и да изчакат мъжът да предлага да прекарват време заедно. Също така им препоръчвам да се въздържат от сексуален контакт с него. Само по този начин една жена може да разбере какви са истинските намерения на мъжа, с когото излиза.

След като „твоят човек“ вече не те търси, ти предлагам да спреш да се занимаваш с него. Фокусирай се върху себе си, радвай се на живота и дай шанс на мъже, които искат да прекарват време с теб, показват го като те канят на срещи, общуват открито с теб и се държат последователно.

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching & Matchmaking

0889 237 207

http://rarerelationships.eu/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Уф... ( преди 4 години )
Може ли такива глупости да се пишат?! "Dating" идва от "date" - среща, насрочена за определено време! от речника:dataразг. среща; човек, с когото имам определена срещаto make a DATE определям срещаto keep a DATE отивам на срещаТ.е. dating е периодичното срещане с някого.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар