Интимно

5 типа мъже, с които изобщо да не си губите времето в срещи

Не си струват

27.05.2019г. / 16 34ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Има мъже, с които просто не трябва да си губите времето. Техните думи и най-вече действия издават червените флагове, които се явяват като предупреждение, че ще страдате, ако продължите напред. Ако се чувствате сякаш нещо не е наред, нервни сте, не сте себе си в компанията на човека, с когото излизате, нещо може би не е съвсем наред.

Типове жени, за които мъжете не се женят

Ако той отговаря на някои от следните описания, не си губете времето. Такива типове мъже са токсични и носят повече болка и изгубено време, отколкото щастие.

Вече е женен или обвързан

Набутването в любовни триъгълници е ходене по тънък лед, което може да ви накара да потънете доста надълбоко. Не си струва да хабите време, енергия и чувства, надявайки се, че някога ще избере вас.

Тъкмо е приключил връзка

Обикновено когато човек е почувствал свободата на необвързаността отново е склонен да експериментира и най-вече да не се впуска веднага в сериозна връзка. Ето защо, ако се срещате с мъж, който наскоро е приключил дълга връзка имайте едно наум, че намеренията му може да не са такива, каквито ви се иска.

Той не е независим

Зависимостта във всичките ѝ форми не е добър избор. Без значение дали човекът, с когото се срещате е независим от финансова гледна точка, живее с родителите си или няма стабилна работа, а работи тук-таме различни неща, това не е добър избор за вас, ако онова, което искате, е пълноценна връзка с бъдеще.

Свързани статии

Типове гаджета, с които се срещаме през 20-те си години

Той е наранен и има нужда от помощ

Ако искате стабилност, не трябва да се срещате с такъв тип мъже. Те ще се възползват от емпатията ви, за да получават всичко, което искат по този метод – играта на жертва. Ако в началото ви е било мъчно и сте искали да помогнете на един чувствителен мъж да се изправи на крака и да срещне любовта отново във ваше лице, това е донякъде нормално, но ако връзката ви продължава да се базира на тези основи, няма смисъл да продължавате. Тя е токсична за вас.

Той е изкусен манипулатор, който си играе с чувствата ви

Манипулаторите са опасни, защото невинаги човек се усеща, че бива управляван като марионетка. Те измислят всевъзможни истории, за да се прикрият, прехвърлят и вменяват вина на вас, изопачават думите ви и техните собствени, само за да излязат чисти от ситуацията. Връзка с такъв мъж е последното, което ви трябва.

Коментирай