Интимно

Любовен хороскоп за юни 2019

Венера ще ни окаже своята подкрепа

31.05.2019г. / 17 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ако има някого, който е привлякъл вниманието ви, звездите ви съветват да направите първата крачка, но преди това ще трябва да помислите конструктивно. Дали няма да има разочарования, каква цена ще трябва да платите? За обвързаните стрелци, месецът ще е благоприятен, ако не премълчават пред партньора си нещата, които не им допадат. В противен случай ще се натрупа напрежение, което може да се прояви по не толкова добър начин.

Козирог

Венера ще ви помогне да комуникирате гладко, но това не значи, че няма да положите известни усилия. Ще ви се иска да налагате мнението си, но ще трябва да намерите и начин да смекчите думите си. Гледайте на връзката ви като на кауза, по която работите заедно с половинката си, зачитайки мнението на другия. Ако сте разумни ще успеете да се предпазите от недоразумения и да се радвате на един спокоен любовен месец.

10 начина да покажете, че го обичате без реално да го казвате

Водолей

Любовни победи за Водолеите през юни! Чар и изключителна сила на съблазняване, любов и удоволствия ще ви предложи новият месец. Но бъдете внимателни с разходите и нереалистичните обещания.

Свързани статии

През юни ще е важно да дистанцирате любовния ви живот от роднините, за да не настъпи бъркотия.

Риби

Имате активи, уважаеми Риби, за да поддържате хармонията в дома и да подобрите живота си и този на близките си. Използвайте благоприятното влияние на Венера, за да изгладите недоразуменията. Възможни са трудности в общуването с половинката, които ще ви направят по-агресивни. Всичко това може само да усложни взаимоотношенията. Намерете начин да го избегнете.

 

Коментирай