Интимно

10 неща, за които не трябва да говорите на първа среща

Въздържайте се от неуместни теми

25.08.2019г. / 06 10ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

6. Не говорете за бъдещето си заедно

Би било доста плашещо за партньора ви, както и доста неловко, ако заговорите за страхотното си общо бъдеще по-нататък. В очите му ще изглеждате отчаяни и вкопчени в някаква мечта, която няма нищо общо с реалността.

7. Полово предавани болести

Честността е хубаво нещо, особено ако вие сте носител на опасно заболяване, но изчакайте с признанието. Нека не е на първа среща. Спестете си трудния разговор, защото все пак от първа среща не може да сте сигурни, че ще има и втора.

Свързани статии

8. Само за себе си

Ужасно лошо впечатление прави егоцентричното поведение на първа среща. Избягвайте да говорите само за себе си. Разпитвайте човека срещу вас, задавайте му въпроси, изслушвайте го и взимайте отношение към това, което споделя. Така ще се опознаете и ще поставите началото на една потенциална връзка. Ако постъпите по другия начин, със сигурност втора среща няма да има.

Когато той е привлечен към вас още на първа среща

9. Странни навици

Понякога тези неща просто ни се изплъзват от устата. След това се питаме „защо, защо, по дяволите, го казах“, но е твърде късно. Когато сте нервни е много вероятно да изтърсите нещо неуместно. Опитайте се да се въздържите.

10. Бившите си

Няма значение дали ще говорите за бившия си или за всичките си бивши под някаква форма – не го правете. Това е най-лошата стратегия на първа среща. Ще дойде и подходящият момент за тези разговори, въпреки че не е задължително. Някои хора умишлено не се интересуват от миналото на партньорите си. Въпрос на разбиране.

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
ima da 4akam o6te vuv vremeto moia liubim goliam bliznak ....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време