Интимно

Най-отблъскващите неща за мъжете

Занижена лична хигиена

26.06.2019г. / 16 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта всеки търси своя идеал или поне партньор, който да се доближи до него. Имаме изисквания за външността, за личността, за това какво очакваме в една връзка. Но замисляме ли се какво сме готови да предложим? Днес споделяме с вас няколко неща, които действат дразнещо, дори отблъскващо на мъжете. Освен силният и натрапчив парфюм, вижте какво не бива да правите, ако се стремите към сериозни взаимоотношения.

Пропускате да се епилирате, занижена лична хигиена

Особено в началото на връзката, никой мъж не би искал да има до себе си партньорка, която не обръща внимание на редовното обезкосмяване, особено ако той полага грижи в тази посока. За много мъже това подсказва за занижена лична хигиена. Ако очаквате от него да бъде гладък и поддържан, особено на интимните места, не забравяйте и вие да се поддържате. Същото важи за чистата коса, приятния аромат на тялото ви.

15 признака, че връзката ви е твърда като скала

Твърде много грим

Представителите на силния пол предпочитат да се срещат с жени, които изглеждат по-естествено, а гримът подчертава само техните красиви черти. Многото грим, понякога действа измамно и дори може да направи външността различна.

Постоянно мрънкате

Ролята на жертвата, която постоянно мрънка и се оплаква от живота, рано или късно се оказва безинтересна за мъжа. Въпреки че мъжете обичат да са водещи, да са спасители, герои, те биха искали половинката им да е силна личност. Това не означава, че не бива да споделяте страховете си, да искате помощ, но постоянно мрънкане дори за незначителни неща, докато не предприемате действия, които да подобрят ситуацията, действа натоварващо.

Защо емпатите се влюбват в грешните хора

Не можете да контролирате напитките си

Обичате да се забавлявате, да си пийвате коктейл след коктейл..., нали и той консумира алкохол. Има разлика, колкото и да пие един мъж, той не би искал партньорката му да го надминава, да изглежда непривлекателно след употреба на напитки, да е конфликтна и т. н.

Прекалявате с цигарите

Дори и партньорът ви да пуши, от пушач до пушач има разлика. На някои им е приятно да си миришат на пепелник, докато други не биха искали дъхът, косата и дрехите на партньорката им да напомня за дим. Ако пък попаднете на половинка, която не пуши, възможно е цигарите ви да породят някои проблеми.

Дали той ви харесва - вижте тези 6 знака

Действате материалистично

Щедростта на мъжа е състояние на духа. Няма значение дали мъжът има възможности или е по-ограничен откъм финанси, ако му идва отвътре да прави комплименти, изненади на половинката си ще го прави на драго сърце. Но и двата типа мъже не биха искали да имат до себе си материалистка.

Свързани статии

Груб, вулгарен език

Една жена трябва да се придържа към такт, изящество, елегантност, увереност. Ето защо е важно да внимавате с изказа си. Не се подвеждайте от проучванията на чужди специалисти, които казват, че псуващите са високоинтелигентни. Няма мъж, който да не се впечатли от дама с богат речников запас и интелигентност. С нея разговорите са приятни.

Държите се по детски

Вероятно във всяка връзка партньорите се наричат един друг с умалителни, имате си закачливи прякори. Но лиготиите, поведението, което напомня глуповата кукла, глезла, определено действа дразнещо и отблъскващо на противоположния пол.

Мъжете от тези 3 зодии разтопяват женското сърце

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати