Интимно

Любовен хороскоп за 17 – 23 юни

Ще търсим отговори на важни въпроси

17.06.2019г. / 15 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Пълнолунието ще повиши вашата чувствителност, а това няма да остане незабелязано от любимия човек. Помислете какво ви кара да се чувствате по този начин. Може би има нещо, което се нуждае от внимание в любовния ви живот, за да помогне да възстановите чувството за сигурност във вашата връзка.

7 навика, които вредят на връзката

Козирог

Меркурий и Марс сега са във вашия сектор на взаимоотношенията. Двете планети ще се противопоставят на Плутон, планетата на контрола, която сега е във вашия знак. Това може да доведе до война на думи между вас и половинката ви. Когато се впуснете в борба за власт, не забравяйте, че вие сте един екип. Ако не преодолеете споровете, връзката ви може да се разклати.

Водолей

С Венера във вашия сектор на романтиката, ще имате много възможности за интересни запознанства. Ще се наслаждавате на удоволствията на живота и това ще ви кара да се чувствате привлекателни. Но в края на седмицата, планетата на любовта Венера ще се противопостави на Юпитер. Внимавайте какво си пожелавате.

Любовта говори на 5 езика

Риби

Тези Риби, които отскоро се срещат с някого, може да осъзнаят, че този човек не е толкова съвместим с тях, както са си мислили първоначално. Някои неща може да замъглят реалната ви преценка. Нужна ви е гаранция, преди да задълбочите взаимоотношенията си. Обвързаните представители на зодията ще имат нужда да говорят за връзката си и това, което не ги удовлетворява.

Снимка: istock

Коментирай
Свободно време