Интимно

Любовен хороскоп за юли

Любовта ще бъде интересна

28.06.2019г. / 11 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Самотните Стрелци с лекота ще могат да влязат в нова любовна връзка. Последните месеци бяха малко сложни за любовта, тъй като те не бяха особено социални. През юли, те ще имат желание да се социализират и да посрещнат любовта в живота си. Обвързаните ще се радват на романтика, но трябва да внимават с разходите.

Козирог

Искате хармония в любовния живот? Е, този месец ще се радвате на това. Любовта ще бъде сантиментална за вас, а ако търсите своята половинка, има шанс да започнете нова връзка. Ако се намирате в сериозна връзка, внимавайте с разногласията с партньора. Те могат да бъдат породени от финансови недоразумения.

Ако се срещате с независима жена, очаквайте тези неща

Водолей

Венера ще зарадва Водолеите, като им изпрати много положителна енергия. Излъчването ви няма да остане незабелязано и вие с лекота ще привличате вниманието на противоположния пол. Шансовете ви за създаване на нови любовни взаимоотношения са високи, но към края на месеца. Ако вече се намирате в сериозна връзка, може да бъдете зарадвани от новина за бебе. Няма да липсват и трудни моменти, но хубавото е, че ще успеете да ги разрешите.

Риби

Този месец ще заложите повече на вашия чар, за да привлечете и повече обожатели. Това ще важи както за необвързаните, така и за тези от вас, които имат любим човек до себе си. Партньорът ще ви покаже, че излъчването ви наистина е магнетично. През юли имате големи шансове за бебе. Но тъй като предстои ретрограден Меркурий, ще се наложи да положите усилия, за да върви хармонично връзката ви.

Коментирай
Свободно време