Интимно

Любовен хороскоп за 1 – 7 юли

Ще усетим подкрепата на Венера

02.07.2019г. / 14 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Фантастична седмица очаква обвързаните Стрелци. Нивото на интимност, което споделяте, ще ви направи още по-емоционални и удовлетворяващи. В първите дни на юли ще бъдете уязвими да споделяте чувствата си. Венера ще допринесе за вашите удоволствия и това да се движите с лекота през любовта. Очаквайте положителни новини и за пари.

Най-отблъскващите неща за мъжете

Козирог

Любов и нови взаимоотношения на хоризонта, благодарение на слънчевото затъмнение във вашия партньорски сектор и подкрепата на Венера. За обвързаните Козирози това означава едно по-светло начало. Открийте емоциите си и позволете на любимия човек да разкрие своите пред вас. Ако случайно се срещате с някого, взаимоотношенията ще продължават да се развиват хармонично.

Водолей

Конфликти и объркване може да се окажат управляващи любовта и връзката ви. От една страна ще бъдете мотивирани да разрешите проблемите с любимия човек. Марс ще ви напомни, че връзката ви с някого е най-важният ви приоритет. За съжаление ретроградният Меркурий може да създаде повече проблеми.

Щастливите двойки правят едно нещо всяка седмица

Риби

Самотни ли сте? Търсите ли любов? Ще усетите енергията на слънчевото затъмнение и Венера, което ще ви помогне да развиете взаимоотношенията си с нова личност. Но бъдете по-социални. За обвързаните Риби може да има приятна новина за бебе на път.

Коментирай