Интимно

Любовен хороскоп за 15 – 21 юли

Любовта няма да върви гладко

17.07.2019г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Тази седмица ни очаква лунно затъмнение, което ще хвърли сянка и върху любовта. Много представители на зодиака ще осъзнаят, че се намират в нездравословни взаимоотношения и може би е време да ги прекратят. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Някои от обвързаните Овни ги очаква трудна любовна седмица. Може да се почувстват така, сякаш се намират в студена зима. Някои астрологични събития ще ви напомнят да се подготвите за това захлаждане. Други представители на зодията може да осъзнаят, че са се фокусирали твърде много върху работата и са забравили за любовта.

Тайни, които мъжете рядко биха ни споделили

Телец

Тази седмица ще осъзнаете, че трябва да направите някои промени в общуването с половинката. Възможно е комуникацията на моменти да бъде не толкова романтична. Вероятно има някакви бариери, които ви пречат. Сега е моментът да ги премахнете и да положите основи, с които да развиете взаимоотношенията си.

Близнаци

Възможно е да имате конфликти с любимия човек, породени от финансови въпроси. Не е изключено вие да трябва да поемете тежестта и да се грижите за домакинството, докато половинката ви се стабилизира. Не допускайте страхът да отслаби любовната ви връзка. Бъдете единни.

Според зодията: Какво мъжете намират за привлекателно и отблъскващо?

Рак

С партньора повече няма да имате желанието да игнорирате реалността и истината ще бъде казана. Може да почувствате захлаждане във взаимоотношенията. Ако ви липсва интимност, помислете с любимия човек какво се е объркало. Тази седмица ще е от ключово значение да намерите негативното във взаимоотношенията ви и да премахнете корените му.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
glendaels ( преди 4 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
mdaaa, okolo men niama zima i ot rabota edva si vdigam glavata
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време