Интимно

Любовен хороскоп за 22 – 28 юли

Очаква ни романтика

22.07.2019г. / 19 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Тази седмица определено ще усетим любовта и романтиката. В последните дни не се радвахме на много благоприятен любовен климат. Сега всичко започва да се променя. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица е време да се насладите на лъчите на любовното щастие. Венера се премества във вашия романтичен сектор и ще остане там до 21 август. Вашият владетел, Марс, също е в същата област на вашата карта и ще заеме чудесна позиция към Юпитер. Любовта е край вас!

Телец

Разговор между вас и половинката ви ще ви накара да изпитвате още по-силни чувства един към друг. Ако вече живеете под един покрив ще има много приятни мигове, на които да се насладите. Тези Телци, които отскоро се срещат с някого също ги очакват приятни емоции. Възползвайте се от благоприятното влияние на планетите.

7 вида отношения между зодиите

Близнаци

Когато става въпрос за любов, Близнаците се вълнуват изключително много. Тези дни ще сте настроени романтично. В сектора ви на съобщенията Венера и Марс, космическите любовници, ще окажат влияние, а също така ще се насладите на великолепна връзка между Марс и Юпитер, която ще повлияе на партньорския ви сектор. Обвързаните Близнаци ще имат чудесна комуникация, а необвързаните няма да имат никакви трудности да разговарят с обектите на техните желания.

Грешки в срещите, които да не допускате, ако сте на 40+

Рак

Независимо дали сте необвързани или имате връзка, вие изглеждате уверени, изпълнени със самочувствие и самоувереност, че единственият ви фокус е да изразявате вашето Аз и да отдадете тази любов и на другите. Няма да се тревожите за липсата на любов в живота ви, защото такава липса няма. Емоционалното ви състояние вече е по-стабилно. Наслаждавайте се на хубавите мигове.

Коментирай
Свободно време