Свободно време

7 вида отношения между зодиите

Какви са вашите с отделните зодии

18.07.2019г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато говорим за зодии, винаги се вълнуваме с кои зодиакални знаци имаме добри съвпадения и с кои се разминаваме. Пред вас има една таблица с определени символи. Потърсете вашата зодия с кои други знаци от зодиака как се засича и какво показва символът на вашите взаимоотношения.

Жълт символ – съюз

Ако вашият зодиакален знак се среща с този и с друг символ в таблицата, означава че помежду ви няма никакви проблеми в комуникацията. Умеете да се шегувате, грижите се един за друг, намирате общ език и дори може да бъдете толерантни към лошото настроение на партньора си.

Син символ – перспектива, любов / омраза, привлекателност

Класическият пример „привличане на противоположности“. Този съюз, по правило, не е лесен. Такава двойка се свързва с постоянно „огледално отражение един на друг“. Взаимоотношенията им могат да бъдат както продуктивни, така и романтични, но и изпълнени с ревност.

Важна роля в този съюз е обмяната на енергия, защото само тогава ще работите върху перспективата на вашите взаимоотношения и ще намерите духовна връзка. Най-лошото нещо, което може да се случи между вас е нетърпимостта един към друг и омразата.

20 отличителни черти на зодия Лъв

Син триъгълник – хармония

Ако вашата зодия се засича с друга с този знак, то между вас има темпераментна близост. В такава връзка между партньорите има силна интуитивна връзка и чувственост. Не само любовта, но и приятелските отношения могат да бъдат хармонични без много усилия, което разбира се е много важно. Сякаш самата връзка излъчва усещане за благодат.

Коментирай
Свободно време