Интимно

Защо любителките на котки стават най-добрите съпруги?

Стопанките на мъркащи красавици са страхотни във връзките

29.07.2019г. / 14 25ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Особена стигма витае около жените, които живеят с котките си. Говори се, че ако си необвързана дълго време, със сигурност ще си остарееш с десетте си котки някой ден. Хората смятат, че тези жени са толкова неспособни да създадат връзка с мъж, че предпочитат да живеят в дом, пълен с котки, отколкото да ходят по срещи. Мъжете пък се плашат от странностите на тези жени.

Но стопанките на котки са страхотни хора, които всъщност са способни да дарят цялата си любов и всеотдайност на един мъж и от тях стават едни от най-добрите съпруги след това. Вижте защо.

5 знака, че не отделяте достатъчно време на съпруга си>>>

Те имат големи сърца

Жените, които отглеждат котки или просто ги обожават обикновено имат огромно сърце. Те имат толкова много любов за раздаване, че обикновено една котка не им стига, затова гледат по няколко.

Те знаят ключа към баланса в живота

Любителките на котки знаят добре колко е важно да не задушават партньора си. Досущ като своите мъркащи любимци, които ще те одраскат без да се замислят, ако навлезеш прекалено в личното им пространство, така и техните стопанки знаят колко важно е личното пространство и дават свобода на своите партньори.

Те не се плашат от обвързване

Ако търсите някой, който не се страхува от дългосрочно обвързване, жените, които обичат и гледат котки са много подходящи. Те знаят добре какво щастие може да донесе стабилността в отношенията и плановете, които една двойка прави заедно.

Какво търсят мъжете в бъдещата си съпруга?>>>

Те се смеят искрено

Смехът върви ръка за ръка с усещането за щастие. Дамите, които обожават котките, са духовити, имат страхотно чувство за хумор, умеят да разсмиват и смехът им е изключително заразителен.

Свързани статии

Те са отговорни

Отглеждането на такова претенциозно същество, каквото е котката, е истинско предизвикателство. За да успееш да отгледаш здрава и щастлива котка, вероятно си наистина отговорна личност. Мъжете трябва да гледат с внимание към дамите, които са стопанки на котки. Няма да сгрешат.

Те не бягат, когато стане трудно

Въпреки че котките им ги будят посред нощ или рано сутрин, само за да ги подсетят за съществуването си, стопанките на мъркащи грации не се отказват от тях и продължават да ги обичат. Това е добър признак на сила и устойчивост, която се проявява и в брачните отношения.

10 неща, които всяка двойка трябва да направи преди брака>>>

Те харесват простите неща в живота

Какво може да те направи щастлив, ако не простичките неща, които носят щастие и усмивка всеки ден. Стопанките на котки се радват на едно обикновено погалване от своята любимка, на едно гушкане или едно мъркане. Те се научават да показват любовта си гальовно, като своите домашни любимци.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време