Интимно

Червени флагове, сочещи към изневяра

Какви са признаците, че партньорът ви не ви е верен

20.07.2019г. / 07 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Причините един мъж да изневери на половинката си са много. Липса на страст, затихнали чувства, неспособност да устои на други жени, емоционална дистанцираност, твърде голяма критичност от страна на жените, скука във връзката са само част от поводите, които тласкат мъжете към невярност.

Ако имате известни подозрения, че партньорът ви има друга жена, вижте кои са червените флагове, за които да бъдете бдителни.

Уроците, които научаваме след изневяра>>>

Интимността е намаляла или изчезнала

Един от знаците, че партньорът ви изневерява е липсата на интерес от негова страна към вас. Дистанциран е, не ви докосва, дори без сексуални намерения. Не ви гледа с онзи поглед, с който ви е гледал преди. Загубата на физически интерес е сериозен белег, на който да обърнете внимание.

Внезапно е станал по-суетен

Ако той подменя гардероба си, внимава как се храни и е започнал да тренира – неща, които досега не са му били присъщи, може да е защото е срещнал друга жена, на която иска да се харесва повече. Така е в началото на всяка връзка. Партньорите се опитват да изглеждат по най-добрия начин, за да бъдат харесвани.

Носи телефона си навсякъде със себе си

Съмнително е, ако той очевидно изпитва несигурност да остави телефона си без надзор, да не би да видите нещо, което не трябва да виждате.

А след изневярата накъде?>>>

Обвинява ви, че не сте му вярна

Това обикновено се случва, когато му намекнете или му кажете директно, че го подозирате в изневяра. Една от най-честите реакции е контраатаката, при която мъжът обвинява в същото жената, която го подозира, за да отклони вниманието ѝ.

Ядосва се, когато го попитате къде е бил

Нетипични закъснения, командировки в края на седмицата са само част от поводите да попитате къде е бил. Ако той заема отбранителна позиция и започва да се сърди, че му нямате доверие, има нещо гнило в това поведение. Обикновено то подсказва гузна съвест.

Започнал е да има нови хобита и интереси

Обикновено интересите и хобитата се провокират от други хора, които ни запалват по някоя нова страст. Възможно е жена да е възбудила новите му интереси.

Засипва ви с подаръци без повод

Това мъжко поведение издава мимолетна изневяра, която е била за една-две нощи и която вероятно няма да се превърне във връзка, заради която да ви остави. Съвестта обаче глозга партньора ви и той се опитва да убеди сам себе си колко много ви обича, като ви засипва с подаръци, за да ви накара да се чувствате щастлива, съответно той също.

Има забележителна промяна в навиците му на харчене

Ако сметките му са набъбнали, задлъжнял е по кредитната си карта, а съвместните ви спестявания куцат, нещо не е наред.

Анонимно: 5 неща, които научих от изневярата>>>

Хващате го в лъжа

Партньорът ви е станал по-потаен. Налага се да го разпитвате, за да разберете как е минал денят му. Понякога той сам започва да се оправдава и да си съчинява някакви истории, които след това сам опровергава без да иска. Ако сте го хванали в оплитане в подобни лъжи, той определено крие нещо и първото, което човек си мисли, е изневяра.

Коментирай
2 rate up comment 4 rate down comment
.... ( преди 4 години )
neka ne si razvaliame nastroenieto s takiva statii . mujut , kogoto obojavam - golemia bankianski bliznak ne e s takuv na4in na mislene i s takova povedenie
отговор Сигнализирай за неуместен коментар