Интимно

Любовен хороскоп за 5 – 11 август

Очаква ни романтика

06.08.2019г. / 14 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Слънцето и Венера са във вашия знак, което ще направи любовния ви живот повече от вълнуващ. Юпитер също ще ви даде своята положителна енергия, когато става въпрос за романтика. Обвързаните Лъвове ще се радват на романтика, необвързаните определено няма да скучаят.

Той не ме допуска в живота си

Дева

Някои от Девите се нуждаят от дискретност, когато става въпрос за връзката им и вероятно си имат причина за това. Планове да прекарат време само с любимия човек, бизнес идеи или... Насладете се на времето заедно, очакват ви хубави емоции.

Везни

В края на седмицата Уран ще заеме ретроградна позиция в сектора на вашата диаграма свързана с романтиката. Което не означава непременно, че ви очаква нещо неприятно. С любимия човек може да пробвате нови вълнуващи неща в спалнята. Като цяло, първите дни на август ще ви носят удовлетворение в любовен план.

С какво родените през август са толкова забележителни?

Скорпион

Любовният хаос от последните дни ще започне да затихва, за да може да подредите мислите си относно промените, които са настъпили в любовта за вас. Възможно е половинката ви да е споделила сериозно желание за лична свобода. Или сте подкрепили това, или сте се почувствали несигурни. Уран преминава през вашия партньорски сектор. Колкото повече се опитвате да задържате някого, толкова по-сложни ще стават нещата.

Коментирай