Интимно

8 неща, които добрият мъж не би направил

По какво да познаете тази порода мъже?

09.08.2019г. / 06 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Дали съм попаднала на точния партньор? Обича ли ме наистина? Ще бъда ли щастлива във връзката си с него? Всички тези, както и още въпроси си задава всяка жена, когато започне нова връзка. Но често забравяме нещо много важно – да се попитаме дали той е истински добър мъж. Това е много важно, защото добрият човек е по-малко склонен да ни нарани. Неговата ценностна система е по-различна от тази на токсичния партньор, а това е нещо като малка гаранция за бъдещо щастие.

Какво отличава добрия мъж от другите?

4 начина, по които зависимият партньор отравя връзките си>>>

Добрият мъж никога не би ви накарал да се чувствате несигурни

Ако партньорът ви ви кара да изпитвате несигурност в неговите чувства, в своите собствени качества и изобщо във връзката ви, той или е спрял да ви обича, или няма дълбоки намерения към вас, или просто не е добрият човек, за когото го мислите. Един истински добър мъж не би се отнасял с пренебрежение към половинката си.

Добрият мъж не би ограничил потенциала ви

Някои мъже, изтъкани от комплекси и неувереност в собствените си възможности имат склонността да потискат потенциала на половинките си, само за да са сигурни, че няма да изпъкнат пред тях. Ако усетите подобно поведение, знайте, че той не е добър към вас и ви приема като заплаха за мъжкото му его.

Добрият мъж никога не би нахлул в личното ви пространство

Обичащият и разбиращ партньор зачита пространството, от което половинката му се нуждае. Ако имате нужда да излезете с приятелки, той трябва да ви разбере. Ако искате да излезете да тренирате или на шопинг, той трябва да умее да се съгласява с желанието ви да прекарате малко време поотделно. Така правят добрите мъже.

Признаци, че не желаете доживотен партньор и защо това е ОК?>>>

Добрият мъж никога няма да ви нарани физически и емоционално

Всяка форма на агресия и насилие е белег на проблеми и дефицити в поведението и характера. Ако партньорът ви се опитва да упражнява контрол над вас, това също е червен флаг, на който да обърнете внимание.

Добрият мъж не би ви изневерил

Хората са заобиколени от изкушения. Те са навсякъде и понякога са наистина трудно устоими. Но все пак моногамията е личен избор, както и това да се отнесеш към половинката си с уважение. Добрите и верни партньори знаят това.

Добрият мъж не би неглижирал притесненията ви

Различията в природата на мъжете и жените са извор на спорове за какво ли не. Най-често жените са онези, които премислят всичко и се притесняват за какво ли не, докато мъжете са по-склонни да неглижират ситуациите. Ако той неглижира и вашите притеснения, това не е добър знак.

Добрият мъж никога не би ви подценил

Едно от най-болезнените неща във връзката е усещането за ценностна неравнопоставеност. Токсичните партньори имат навика да втълпяват на половинките си, че не струват толкова, колкото си мислят. Всъщност истината е тъкмо обратната. Обикновено това е зловреден механизъм токсичният човек да повиши самочувствието си за сметка на това на своя партньор.

Как да устоите на чувства към друг мъж, ако вече имате партньор>>>

Добрият мъж никога няма да се откаже от вас

Ако ви обича, той ще се бори за вас докрай. Толкова е просто.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Добрият журналист ( преди 4 години )
Никога не би се подписал под подобни *** обобщения. Дори само да ги е преписал и превел.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 4 години )
namerila sum edin goliam i prekrasen bliznak , kogoto obojavam i sum 6tastliva s nego
отговор Сигнализирай за неуместен коментар