Интимно

Мъжът Телец – как да привлечете вниманието му

Бъдете естествени

13.05.2020г. / 21 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Той е тих, понякога труден за разгадаване и невинаги е инициативен. Мъжът Телец – ако имате интерес към него и очаквате той да действа, може да се наложи да почакате и то не защото не ви харесва. Не бърза в нищо.

Как да привлечете вниманието му? Телецът се управлява от планетата на любовта Венера и за него е важно жената да бъде приятна за гледане. От друга страна, би искал визията ѝ да не е натрапчива или провокативна, но да е модерна, актуална.

С какво мъжете от зодия Телец са толкова привлекателни?

Може би ви е направило впечатление, че мъжът Телец е малко по-сдържан към жените. Понякога дори му е трудно да направи първата крачка. За някои неща е и малко консервативен, затова не бъдете твърде настоятелна или агресивна към него, за да не го дистанцирате от себе си.

Най-добрият подход е да започнете случаен разговор с него, без да показвате, че имате някакъв интерес към личността му. Говорете за работа, за храна, тъй като Телецът определено е знак, който обича хубавата храна и питиета.

20 отличителни черти на Телеца

Друго, което е много важно, е да не бързате. Мъжете родени под този зодиакален знак не обичат промените, а новите връзки са вид промяна за него. Дайте му време и бъдете търпеливи.

Веднъж щом сте привлекли вниманието му ще разберете, че мъжът Телец държи на секса и знае как да му се наслаждава.

С какво може да го впечатлите? Хубавата храна! Пригответе му нещо вкусно, експериментирайте с вкусовете и създайте приятна обстановка. Естетиката е изключително важна за този знак. Ако не сте добра в готвенето, изберете добър ресторант, в който храната е на ниво, а обстановката подклажда любовното настроение.

4 зодии, които се възстановяват бързо след раздяла

Като цяло мъжете рядко показват, че им се иска да ги галим, да ги гушкаме. Дайте му всичко това, необходимо ви е много малко, за да докоснете душата му и това се нарича чувственост.

След външността и хубавата храна, Телецът ще очаква от вас да сте интелигентни, интересни събеседници, дори да сте съветник по важни за него въпроси.

Какво показва зодията ви за любовния ви живот

Покажете силата на вашия характер. Този зодиакален знак се управлява от Венера и за баланс се нуждае от партньор, който проявява качества на силна и балансирана личност. Тъй като Телец е знак на ината, за вас ще е добре да не влизате в безсмислени битки и да печелите „битките“ елегантно, така че да повишите уважението към вас.

Много е важно да не му изневерявате. Докато има някои знаци в зодиака, които биха простили измамата в любовта, Телецът не е от тях. Той може да ви прости почти всичко, но не и изневярата.

Когато избира сериозна партньорка и има намерение за брак, то за мъжа от този знак това е стъпка за цял живот. Би могъл да се отдаде на една жена, но само ако види и от нейна страна същото.

Снимка: istock

Коментирай