Интимно

Как да спечелите вниманието на мъжа Близнаци?

Смейте се на шегите му

14.04.2021г. / 17 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С него никога не е скучно, защото той има истинска жажда за живот и неподправен усет за приключения. Мъжът Близнаци – няма как да го сбъркате, защото ще ви плени веднага със своето чувство за хумор. 

Как да спечелите вниманието и ласките на мъжа Близнаци? Той не харесва скуката и е склонен често да сменя работното си място, докато намери вариант, който да го удовлетворява. В любовта нещата не са по-различни. Ако не намира партньорката си за достатъчно интересна, е склонен да преминава от една в друга връзка.  

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Близнаци?

Тъй като мъжете, родени под този зодиакален знак обичат да придобиват нови умения, да повишават знанията си, правилната тактика към тях е да насочите темите на разговор в тази посока. Изкуство, кино, театър, концерти, с идея да посетите някои от тях е печеливша стратегия. 

Освен това, тези господа обичат и да пътуват и биха се радвали жената до тях да споделя тези им интереси. Това също е една идея за разговор. Споделете ваши преживявания, препоръки за пътувания, така ще ги заинтригувате. 

Какво прави жените Близнаци толкова неотразими?

Мъжете Близнаци понякога действат бавно, което може да откаже отсрещната страна. Най-важното е, когато представяте себе си в началото, докато се срещате и опознавате, е да не създавате впечатление, че търсите дългосрочна връзка. В същото време не бива да се представяте и като несериозна. Намерете златната среда. Тези мъже са свободолюбиви и не биха искали да се чувстват като в капан. 

Свързани статии

Каква е идеалната среща за тях? Те са динамични и харесват разнообразието. Затова бързо хапване тук, после питие в приятен бар. Разбира се, тази програма може да се обогати с кино, концерт, кратко пътуване. 

Относно вашата визия и стайлинг, избягвайте консервативните модели. Мъжът Близнаци винаги реагира добре на оранжевия цвят, тъй като внушава енергия и чувственост едновременно. Всичко, което носи полъх на новост, красота, романтика, ще бъде оценено от него. 

Много е важно да не позволявате на този мъж да не се отегчава. Той се нуждае от половинка с енергия, изобретателност, която да го подкрепя и разбира. Той жадува за новости и промени. Бъдете спонтанни и не спирайте да се смеете на шегите му. 

Коментирай