Интимно

Знаци, че трябва да напуснете връзката, дори и да го обичате

Спорите отново и отново за едни и същи неща

18.09.2019г. / 13 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Може би на всяка жена ѝ се е случвало да бъде във връзка, за която усеща по някакъв начин, че не е за нея, но да се опитва да спаси. Понякога дори силната ни любов и усилията, които полагаме не могат да ни помогнат.

Връзките никога не са лесни, любовта също. В отношенията настъпва един момент, в който правим равносметка, особено ако има повтарящи се отрицателни събития и липсва градация. Има някои знаци, които подсказват, че въпреки любовта към партньора, връзката ни е достигнала своя предел и няма какво повече да ни даде или ние да направим за нея.

Мъжете от тези 4 зодии са най-подходящи за съпрузи

Спорите отново и отново за едни и същи неща

Ако често се връщате към стари проблеми, неразрешени спорове, това е ясен знак, че нямате съвместимост. Вероятно двамата или един от вас все още не е достигнал емоционална зрялост и именно затова не можете да стигнете до интелигентно разрешаване на конфликтите.

Само вие полагате усилия за тази връзка

За танго трябват двама, нали? Ето защо е важно в една връзка и двете страни да инвестират усилия. В случай, че във вашата не е така, може би е време да се замислите, въпреки любовта си към него, дали си заслужават усилията ви.

Знаци, че трябва да прекратите връзката още в началото

Идеите ви за бъдещето ви се разминават

Една връзка се развива във времето, но не и без планове на партньорите за общо бъдеще. Ако имате различни гледни точки, планове, в които няма място за другия, не си казвате докъде искате да стигнете заедно, вероятно е по-добре да градите взаимоотношения с друг партньор.

Свързани статии

Не можете да се доверите един на друг, особено когато не сте заедно

Доверието е като корените за дървото. Ако липсва, не е силно, няма как любовта да се развива. Съмнявате ли се в лоялността на половинката си? Основателни ли са притесненията ви? Проблемите с доверието са показател, че има причина това да се случва. За жалост, връзката се превръща в нефункционална.

Животът ви сякаш се е влошил, откакто сте заедно

Във всяка връзка има трудни периоди, някои от които продължават твърде дълго. Но като цяло едни взаимоотношения не бива да ви карат да се чувствате нещастни. И ако смятате, усещате, че тази връзка отнема от енергията ви, не отговаря на вашите ценности, тогава дали има смисъл да продължавате да сте нещастни...

Снимка: iStock

Коментирай