Интимно

Любовен хороскоп за 23 – 29 септември

Очаква ни вълнуваща седмица

23.09.2019г. / 10 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Последната седмица на септември ще бъде силно романтична. Това ще се дължи на новолунието във Везни, Венера и Юпитер. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Представителите на зодията ще усетят прилив на щастие по отношение на любовта. Венера все още се движи през вашия партньорски сектор, а тази седмица новолунието ще окаже влияние в същата част на вашата диаграма. И всичко това се случва, докато Венера прави великолепна връзка с Юпитер! Половинката ви със сигурност ще прояви щедрост и може да ви изненада приятно. Всичко това ще ви накара да се влюбите още по-силно.

Знаци, че трябва да напуснете връзката, дори и да го обичате

 

 

Телец

Ако имате сериозна връзка, с партньора много е възможно да решите да започнете спортна активност заедно, някакво занимание, което да се превърне във ваше хоби, да промените начина на хранене. Разбира се не са изключени и романтичните изненади един към друг. Телци, очаква ви хубава седмица!

Близнаци

Необвързаните представители на зодията си спечелиха космически романтичен джакпот! Новолунието тази седмица ще окаже влияние върху любовния ви потенциал. Възможно е да срещнете личност, която да ви развълнува силно. Той или тя определено знае как да привлече вниманието ви. Тези, които вече са намерили своята половинка също ще се радват на положителни събития в любовта.

Коментирай