Интимно

Любовен хороскоп за 30 септември – 6 октомври

Очаква ни гореща любовна седмица

29.09.2019г. / 08 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Венера е във вашия знак, което ви прави абсолютно привлекателни, уважаеми Везни! Тя ще има добра позиция към Плутон, което ще засили вашата сексуалност. Може да се радвате на нови обожатели. В края на седмицата Марс ще влезе във вашия знак и така ще се задържи до 19 ноември. Без дори да се опитвате, излъчването ви ще привлича. Възползвайте се!

Защо Везните са идеалните партньори в любовта?

Скорпион

Тази седмица любовта ще достигне своите пикове. Имате сложен любовен казус, любовна афера или пък триъгълник? Екстремно се движите през любовта, което може да доведе до разпад. Комуникацията може да е напрегната без значение дали сте във връзка или някой е привлякъл вниманието ви. Ако любовта е достатъчно силна ще успеете да преминете през трудностите.

Стрелец

Марс, владетелят на вашия романтичен сектор, ще промени играта в любовния ви живот. Необвързаните представители на зодията е възможно да започнат връзка с някой познат, приятел. За обвързаните Стрелци ще е малко по-сложно, защото може да се окаже, че нещо премълчават от половинката си. Какво се случва?

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
purvo neka ne tulkuvame slujebno i posle , az sum sam 4ovek ....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар