Интимно

Любовен хороскоп за 30 септември – 6 октомври

Очаква ни гореща любовна седмица

29.09.2019г. / 08 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първата седмица на октомври ще ни изненада. Повече за това какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен

Ако случайно сте се съмнявали в любовта на половинката си, сега ще видите, че това е било излишно. Той или тя ще ви засвидетелства своята любов, но вие не бъдете твърде властни. Връзката ви върви гладко, но ако има и най-малко съмнение помежду ви, това ще наруши хармонията ви. За щастие, тази седмица Марс ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор, което ще направи любовния климат топъл и приятен.

5 зодии, които са особено предпазливи в любовта

Телец

Тази седмица Меркурий ще се премести във вашия сектор на взаимоотношенията и ще остане там доста дълго време. В края на месеца той ще заеме отново ретроградна позиция. Обърнете сега внимание на важните въпроси с любимия човек. Ако искате да задълбочите взаимоотношенията си ще може да го направите благодарение на Плутон. Необвързаните Телци могат да имат добри шансове за нова любов.

Близнаци

Ако от известно време нямате половинка до себе си, бъдете готови за промяна. Ще се появи някой, който ще предизвика интереса ви. Марс ще се премести във вашия любовен сектор и има големи индикации, че до 19 ноември с определена личност могат да се случат чудесни неща в любовта. Насладете се на ухажването! Ако вече сте обвързани ще се радвате на романтика.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
purvo neka ne tulkuvame slujebno i posle , az sum sam 4ovek ....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар