Интимно

7 признака, че Той просто не си пада по вас

Приемете го и вижте знаците

25.10.2019г. / 08 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Понякога наистина е трудно да прецените дали човекът, с когото се срещате и с когото може би имате връзка от известно време, си пада по вас. Сигналите могат да са смесени и объркващи. Може да сте обвързани, но той да не иска да задълбочава връзката ви. А може и чисто и просто вие да се заблуждавате, че сте харесвани и обичани, а всъщност нещата съвсем да не стоят по този начин.

Кои са признаците, че Той всъщност изобщо не си пада по вас?

Признаци, които разкриват кой може да ни изневери

Той прави обобщени заключения. Винаги говори по принцип, а не конкретно за вас

За да се уверите дали партньорът ви ви обича или поне дали изпитва някакви чувства към вас, забележете начина, по който се изразява. Когато говори за бъдещето ви заедно или за разбиранията му относно жените например, обърнете внимание дали говори обобщено или включва и вас в конкретния пример. Човек, който говори по принцип за връзката си или за представата си за любов, в повечето случаи все още я търси. Ако я беше открил, тези приказки щяха да са излишни.

Говори повече за себе си, отколкото да се опитва да ви опознае

На първа среща всичко е възможно. Ако говори повече за себе си, може да е от притеснение. Но ако продължавате да се срещате и той все така ви занимава с неговите проблеми и разсъждения без да ви попита как сте, е време да си спомните кой всъщност инициира тази среща. Ако сте били вие, може би просто е дошъл, за да не ви обиди или има други намерения.

Винаги е зает

Ако той все си намира оправдания, за да откаже да се видите, това е ясен знак, че се надява да се усетите и да спрете да го търсите. Може би няма достатъчно мъжка смелост да ви признае, че няма чувства към вас.

Знаци, че сте срещнали вашата сексуална душа

Обажда ви се, само когато иска нещо от вас

Ако ви търси само когато иска нещо от вас, без значение дали става дума за секс, пари, неангажираща компания или приятелски съвет, щом той иска неща от вас без да дава нещо в замяна, това е красноречив сигнал, че не си пада по вас в интимния смисъл.

Действията не отговарят на думите му

Празни обещания, заблуждаващи изказвания, оплитане в лъжи, всичко това ви е познато? Сладките розови приказки не отговарят на действията му? Не се питайте защо, а се събудете от сладките сънища, в които може би живеете, защото той ви баламосва. Ако наистина беше влюбен във вас, нямаше да има нужда да се опитвате да разгадавате противоречивите му сигнали и несъответствия между думи и действия.

Той избягва физическия контакт на публични места

Щом се държи по този начин, вероятно той не иска околните да си мислят, че сте двойка.

Знаци, че връзката ви преминава на следващ етап

Не иска да ви запознае с приятели и семейство

Един от най-красноречивите знаци, че той изобщо не си пада по вас, е когато избягва всячески въпроса със запознанството ви с близките му хора.

Коментирай