Интимно

Любовен хороскоп за 28 октомври – 3 ноември

Меркурий навлиза в ретроградна фаза

29.10.2019г. / 10 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В началото на седмицата Слънцето ще се противопостави на Уран и това ще се усети от всички зодиакални знаци. Ще се наложи да се измъкнем от „кутията“, в която сме. Не бива да забравяме, че Меркурий ще навлезе в ретроградна фаза. Венера пък ще направи нещата малко по-светли.

Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Възможни са разногласия с половинката, които ще са породени от финансови въпроси. Той или тя, има вероятност да са похарчили повече отколкото трябва или да са премълчали за сума. Важно е да проведете разговор в тази посока, за да достигнете до яснота, за да не се чувствате измамени или манипулирани. Необвързаните Овни имат шанс за нови познанства.

Любовен хороскоп за ноември

Телец

Сега Уран е в знака на Телец и ще трябва да се освободите от всички пречки, заради които не можете да изразите истинската си индивидуалност. Тази седмица Меркурий ще заеме ретроградна фаза във вашия сектор на взаимоотношенията, което може да добави несигурност във връзката ви по много начини. Отделете време, за да помислите добре.

Близнаци

В края на седмицата Венера ще се премести във вашия партньорски сектор и ще остане там до 25 ноември. За обвързаните представители на зодията това означава повече мир, хармония, дълбоко усещане за обич и уважение. Някои от вас може да развият взаимоотношенията си и дори да стигнат до годеж.

Коментирай