Интимно

3 зодии ще се радват на романтика през ноември

Венера ще им окаже своята подкрепа

06.11.2019г. / 14 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Температурите се понижиха, ухае на канела и домашни бисквити и освен желанието ни да се стоплим в меко одеяло, искаме да прекараме повече време в прегръдките на любим човек. Ноември носи не само красиви цветове в природата, но и романтика. За едни представители на зодиака по-малко, докато за други може да се каже, че това ще е романтичен месец.

Любовен хороскоп за ноември

Те ще могат да „разперят крилата си“, да променят своята гледна точка за нещата свързани с любовта и ценностите. Дали вашата зодия е сред тези, които ще се радват на повече романтика, вижте в следващите редове.

 

 

Зодия Телец

Вашата управляваща планета Венера ще окаже положително влияние върху осми дом на секса, мистерията, интимните съюзи и споделените ресурси. Ще имате желание да задълбочите нещата в любовен план и да ги направите по-романтични. Не само това, вашият магнетизъм ще омагьосва, затова не се учудвайте, ако има повишено внимание от страна на представителите на противоположния пол към вас. Уважаеми Телци, имате добри предпоставки за пътувания, а това може да увеличи шансовете ви за нови познанства, особено ако си търсите нова любов.

Коментирай