Интимно

Любовен хороскоп за 25 ноември – 1 декември

Някои зодии ще се радват на романтика

23.11.2019г. / 11 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Очакват ни значителни любовни промени. Венера ще окаже своето влияние, а не бива да забравяме и за новолунието в знака на Стрелец. Какво ви очаква според зодията? Вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обвързаните Овни ще се радват на подкрепата на любимия човек по отношение на кариерното им развитие. Повод за радост ще са професионалното ви развитие, парични постъпления. Възможно е дори и да стартирате общ бизнес с партньора си. Ако търсите любовта, тази седмица не се очакват кой знае какви изненади за вас.

Какво означава, ако сънувате любовна раздяла?

Телец

Телците обикновено не се увличат в романтични фантазии, защото те са реалисти. Въпреки това, звездите ще ви изненадат и то положително. Ако търсите нова любов, перспективите са добри за интересни запознанства. Обвързаните представители на зодията ще открият, че любовта може да бъде приказна и истинска.

Близнаци

Новолунието тази седмица ще освети сектора на вашите партньорства. Между вас и някой специален може да има развитие на връзката по един великолепен начин. Някои Близнаци, които имат по-сериозна връзка, може да решат да заживеят заедно или да се сгодят. Също така Венера ще повлияе положително на вашия сектор свързан с парите.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
edna prekrasna ideia , 6to se otnasia do men i moia goliam liubim bliznak , kogoto 4akam ve4e dosta godini ...no iavno zasega 6te realiziram s malkoto blizna4e - moeto hlapence. prosto 4akam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар