Интимно

Любовен хороскоп за 25 ноември – 1 декември

Някои зодии ще се радват на романтика

23.11.2019г. / 11 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Козирог

Тази седмица Венера ще се премести във вашия знак и ще остане в Козирог до 19 декември. Ще получите вниманието, което търсите, ще бъдете по-смели в това да показвате емоциите си. Излъчването ви няма да ви остави незабелязани за представителите на противоположния пол. Периодът е подходящ за промени във външния вид, започване на спортна активност. Всичко това ще ви накара да се чувствате прекрасно.

Какво може да разберете за него само от една целувка?

Водолей

Понякога и любовта се нуждае от почивка. Възможно е да се почувствате претоварени от това, което се случва във връзката ви. В резултат на това ще направите крачка назад, за да преразгледате случващото се. Ако вече се намирате във връзка, подарете си повече романтични моменти.

Риби

Нептун, вашата управляваща планета, се насочва директно във вашия знак, след като е бил ретрограден в продължение на няколко месеца. През този период, вие имахте възможността да премахнете всички илюзии и заблуди относно любовта. През тази седмица няма да ви липсва романтика, но това което ще търсите в любовта е сигурност.

Снимки: iStock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
edna prekrasna ideia , 6to se otnasia do men i moia goliam liubim bliznak , kogoto 4akam ve4e dosta godini ...no iavno zasega 6te realiziram s malkoto blizna4e - moeto hlapence. prosto 4akam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар