Интимно

Любовен хороскоп за 2020 година

Очакват ни много промени и емоции

10.12.2019г. / 15 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодия Водолей

Годината в любовен план ще бъде благоприятна с изключение на няколко бурни месеца. Ще бъдете изправени пред предизвикателства от самото начало на 2020-а и някой ще се намеси във взаимоотношенията ви – приятел, познат, роднина, или трети човек. Той или тя може да предизвика проблеми и това да се отрази неблагоприятно на взаимоотношенията ви. Не пазете тайни от партньора си и изразявайте любовта си чрез думите и действията си. Също така не правете нищо, което ще разклати доверието към вас.Януари ще ви е щастлив месец, без значение дали сте обвързани или търсите своята сродна душа. Ако сте необвързани, новата година ще ви предостави много възможности да си намерите партньор.

Кой е вашият път на мъдростта и карма според тибетския хороскоп

Зодия Риби

Обвързаните Риби може да преминат през приключения с любимия човек, които са нещо напълно ново за вас. Като цяло, любовният ви живот ще бъде стабилен. Малките романтични жестове един към друг ще спомогнат за задълбочаване и укрепване на връзката ви. Първите месеци на 2020-а може да са малко по-напрегнати, но вие ще преминете силни през тях. Не позволявайте на близки и роднини да влияят на любовния ви живот. Трудностите ще ви сближат с партньора, а с течение на времето нещата ще се хармонизират. Някои Риби може да сключат брак с чужденец.
Самотните ще имат хубав период за нова любов между март и юни. Имате големи шансове да промените социалния си статус от необвързани да станете щастливо влюбени.

Снимки: istock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
a sega de,,,,,, a za liubimoto mi 4ove4e \/ kude e za moeto goliamo prekrasno blizna4e ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар