Интимно

Любовен хороскоп за 2020 година

Очакват ни много промени и емоции

10.12.2019г. / 15 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодия Лъв

Настъпващата година ще донесе много промени в любовния живот на Лъвовете. Възможни са катаклизми и това може да ви остави недоволни до известна степен. Ще може да намерите любов отвън, само ако успеете да я зародите в себе си, да се научите да обичате първо себе си. Но правете разлика между самоуважението и нарцисизма, особено ако сте във връзка. Намирането на вътрешния мир и получаването на желаното важи и за необвързаните. Не се вкопчвайте в идеята да си намерите половинка. Живейте живота си.

За някои 2020-а ще е година на раздяла, докато за други ще е добра по отношение на романтиката и любовта. Ако имате сериозна връзка, ще имате чудесни мигове с партньора, като по-слаби любовни месеци ще са тези в края на 2020-а.

5 зодии, които да очакват огромни промени през 2020 година

Зодия Дева

Звездната карта показва, че 2020-а ще бъде благоприятна за тези от вас, които са обвързани. През следващите месеци ще повишите привързаността един към друг с любимия човек. Много неща в комуникацията ви ще се променят. Някои от вас дори може да се преместят да живеят зад граница.

Въпреки това, в средата на годината не са изключени катаклизми. От една страна, тези двойки, които са се разделили, могат да се съберат отново, докато щастливо обвързаните може да стигнат до разрив във връзката, заради спор. Думите, действията, които показват вашата любов са решаващи. Ситуацията винаги може да се омекоти и да стане по-благоприятна. Последните месеци на годината може да завършат с предложение за брак.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
a sega de,,,,,, a za liubimoto mi 4ove4e \/ kude e za moeto goliamo prekrasno blizna4e ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар