Интимно

Любовен хороскоп за 2020 година

Очакват ни много промени и емоции

10.12.2019г. / 15 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодия Близнаци

Обвързаните Близнаци ще имат добра 2020 година по отношение на любовта. Ще имате редица възможности за чудесни моменти с половинката си, но ще трябва да поставите някои граници между връзката ви и останалите. Въпреки хармонията и възходите, ще има и по-слаби моменти, особено в началото на годината. Въпреки това през следващите 12 месеца ще може да размишлявате и да комуникирате с партньора си по важни въпроси. Внимавайте с емоциите в периодите април-юли и ноември-декември. Тогава може да ви е по-натоварено в служебен план, да сте напрегнати и да нямате много време за любовта. Периодът август-октомври е благоприятен за сключване на брак.

Ако все още не сте намерили своята половинка, вие също имате повод за усмивки. Ще се радвате на обожатели, а след края на лятото имате големи шансове да срещнете своята сродна душа.

Важни уроци за всяка зодия през 2020-а година


Зодия Рак

Ще има както положителни, така и отрицателни моменти, но новата 2020-а ще ви донесе повече поводи за усмивки. Раците ще вземат много важни решения и отговорността им във връзката ще се повиши. Въпреки някои проблеми в първите месеци, в мислите ви ще преобладава позитивното. Тези, които търсят своята половинка, може да се срещнат с човек, който е не само чудесен партньор, но и невероятен приятел.

Спорове не са изключени и то доста сериозни. Много е важно да не оставате нещата да излязат извън контрол, в противен случай рискувате връзката си. Не споделяйте много за любовния си живот и ценете емоциите на любимия човек. Хубави периоди са февруари-май и октомври-декември.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
a sega de,,,,,, a za liubimoto mi 4ove4e \/ kude e za moeto goliamo prekrasno blizna4e ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар