Ако трябва да опишете връзката си с едно изречение, какво ще бъде то? Ще носи ли положителен заряд или ще ви накара да се замислите дали не е време да я прекратите? Когато се влюбим, ние сме склонни да попаднем в капана на това да идеализираме мъжа до себе си, да си затваряме очите за очевидното. Стигаме до етап, в който осъзнаваме, че сме загубили себе си, защото сме направили място в сърцето си за мъж с много комплекси, които агресивно се изсипват върху нас.

Днес в рубриката ни „Интимно“, споделяме 7 знака, че той има комплекси, които вредят на вас. Обърнете внимание на следващите редове.

Той ви кара да се чувствате зле заради недостатъци и слабости

Никога не бива да ви кара да се чувствате зле, защото сте несъвършени. Разбира се, нормално е да се разочароваме от своите недостатъци и слабостите си като човек. Но партньорът ви не бива да ви притиска. Той трябва да ви повдига до най-добрите възможности. В противен случай той просто изтъква вашите проблеми.

4 знака, че се срещате с емоционален манипулатор

Принуждава ви да се промените, защото се чувствате неприети

Чувствате ли се желана в компанията на партньора си? А може би се променяте противно на вашата воля, защото не отговаряте на неговите стандарти? Това е губене на индивидуалност, заради един мъж с комплекси.

Той прибягва до лични атаки, когато спорите

Всяка двойка преминава през конфликтни ситуации, но не всички знаят как да го направят така, че да запазят достойнството на другия. Ако по време на спор той прибягва до лични атаки, които ви принизяват, тогава няма съмнение, че му липсва самочувствие. Един зрял мъж с достойнство винаги знае как да се държи с партньорката си, особено в напрегнати моменти.

Мъжки реплики, след които е по-добре да прекратите връзката

Иска да контролира живота ви

Още един признак, който подсказва, че имате връзка с комплексиран мъж е незачитането на личната ви свобода, личното пространство. Той не ви уважава като жена и личност, винаги контролира случващото се край вас, защото се чувства несигурен в себе си.

5 неща, с които мъжете объркват жените, които харесват

Не се справя добре с финансите си

Мъж, който не може добре да управлява финансите си, определено не е партньор, на когото може да се разчита. Ако той постоянно рискува парите си, прекалено пестелив е, оплаква се, че не получава достатъчно, но същевременно не полага усилия да подобри материалното си състояние, завижда на познатите си, които са по-добре от него, е още един белег за комплекс.

Още по темата

Не полага усилия да бъде мил с важните хора в живота си и хората по принцип

Това как партньорът ви се отнася дори с обслужващ персонал е показател за неговия характер. Мъжът с комплекси не се интересува от важните за вас хора, не умее да комуникира и да показва дипломатичност дори към непознати.

Открито ви сравнява с бившите си партньорки

Това е често срещана тактика, която злоупотребяващите и комплексирани партньори използват, за да окажат негативен ефект върху егото на половинките си. Не попадайте в този капан.