„Стига си мрънкала“, „Нещо си се занемарила“, „Бившата ми би постъпила по друг начин“... Познати ли са ви тези реплики? Вероятно сте чували нещо подобно от партньора си. Тези думи съвсем не са безобидни, а са червената светлина, която подсказва, че е по-добре да приключите връзката. Кои други мъжки фрази сигнализират, че сте попаднали на грешния партньор?

„Като не ти харесва, тръгвай си.“

Реплика на типичния манипулатор, който никога няма да се промени и да започне да ви уважава. Този тип мъже често поставят и ултиматуми, възползвайки се от слабите страни на партньорката си. Ако сте чували тази реплика от вашата половинка, дали се нуждаете от връзка с него?

Признаци, че можете да имате пълно доверие на партньора си

„Кой друг ти трябва?“

Това, което се крие зад тези думи е „ти си никоя без мен“. Реплика, която цели отново да манипулира, да понижи самочувствието на партньора си за сметка на собственото си. Един джентълмен никога не би поставил в ситуация любимата си, в която тя да се чувства малоценна.

„Всички мъже изневеряват.“

Чуете ли тези думи, не ви остава нищо друго, освен да благодарите за откровеността на партньора си и след това да продължите напред без него. За него очевидно мъжките изневери са нещо нормално и още повече – никога няма да сте единствената.

Емоционални рани от детството, които пречат на връзките

„Все още не съм готов да те срещна с моите приятели и семейството ми.“

Имате връзка от няколко месеца, но той все избягва да ви срещне с близкото си обкръжение?Това подсказва, че не ви приема сериозно и най-вероятно никога и няма да ви запознае с роднините и приятелите си. Което е повод да се замислите колко дълго време ще продължат взаимоотношенията ви по този начин и дали връзката ви има бъдеще.

Още по темата

„Прибери се сама.“

В съвременния свят, жените сякаш сме свикнали да правим повечето неща сами. Неща, в които мъжете би трябвало да се проявят като джентълмени, да докажат своята загриженост. Ако след среща той не ви изпрати до дома ви или ако сте се прибрала с такси и след това не ви потърси, за да провери дали всичко с прибирането ви е било наред, означава че не се интересува от вас.

„Трябва да опиташ мусаката на майка ми.“

Сериозно? Вие сте му приготвила нещо вкусно, може би дори прословутата мусака, любима на повечето мъже и той ви казва, че ястията на майка му са по-вкусни? Едва ли искате да сте в конкуренция с майка му, да бъдете сравнявани с нея. Не е необходимо.