Интимно

Обича ли я наистина?

Ева Кулева очаква вашите въпроси

21.12.2019г. / 21 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всички сме чували за история или сме участвали в такава, в която партньорът ни е много близък приятел с бившата си. Комуникират често, понякога разговорите им са подозрителни. С въпрос в тази посока се обърна наша читателка към лайф коуч и мачмейкър Ева Кулева, която води рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?“. Повече вижте в следващите редове.

Въпрос: Притеснявам се от приятелството на партньора ми с една от неговите добри приятелки. Тя е омъжена и има деца, но въпреки това, той беше споменал в чата между тях, че я обича и че е жената на живота му. Имахме много скандали по темата, но аз и досега продължавам да изпитвам съмнения и настръхвам от всеки един техен разговор. Приятелят ми си сложи парола на телефона и продължава да твърди, че се чуват само приятелски. Обича ли я наистина? Дали вижда в нея „жената на живота си“, а мен ме използва временно, за да не е самотен?

Ева Кулева: Проверяваш телефона на приятеля си?! И не му вярваш, че са само приятели. На твое място бих се притеснявала повече за липсата на доверие между вас, отколкото дали са само приятели.

Какъв е смисълът да имаш връзка с мъж, на когото нямаш доверие? И дали ти не можеш да се доверяваш или избираш мъже, на които не може да се има доверие?

Можеш да се опиташ да проведеш спокоен разговор с партньора си, без да повишаваш тон или да го обвиняваш, и да му споделиш как се чувстваш от факта, че продължава да общува с тази жена. Можеш и да го помолиш да спре да общува с нея. Ако той откаже, ще трябва да избереш дали да останеш с него и да приемеш тази негова „приятелка“ или да продължиш напред без него.

И в двата случая ще е добре да поработиш върху самооценката си като жена, върху умението ти да избираш надеждни партньори и да им се доверяваш, както и умението да поставяш ясни граници и да ги отстояваш.

Ева Кулева

лайф коуч и мачмейкър

Rare Life Coaching & Matchmaking

0889 237 207

http://rarerelationships.eu/

А теб какво те мъчи в любовта? Задай своя въпрос към Ева Кулева тук.

 

Коментирай