Интимно

Любовен хороскоп за 20 – 26 януари

Очаква ни необикновена седмица

20.01.2020г. / 16 19ч.
Михаела Лазарова
Илюстрация: istock

Илюстрация: istock

Когато планетата на късмета Юпитер, докосне планетата на любовта Венера, по начина, по който ще го направи тази седмица, то любовта става по-красива. Очаква ни магия! Също така, новолунието в знака на Водолей ще насочи нашия фокус към задълбочаване на любовните взаимоотношения. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Любимият човек може да ви окаже своята подкрепа относно работата ви. Това ще ви накара да се почувствате много обичани. Необвързаните представители на зодията, ще бъдат активни в социалните контакти, в желанието си да намерят половинка. След петък може да имате добри перспективи по отношение на любовта.

6 признака, че сте открили перфектната си половинка

Телец

Влюбените Телци няма да се колебаят да покажат своите емоции към някой специален. Други, които отскоро са във връзка, ще представят любимия човек на близки и приятели. За щастие, той или тя ще се приеме добре от другите. Тези от вас, които не са във връзка, може да имат интересно запознанство, благодарение на приятел. Ако вече си имате половинка, романтиката ще се усеща и вие ще се възползвате от нея.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време