Интимно

6 признака, че сте открили перфектната си половинка

Как да познаете, че партньорът ви е идеалният за вас?

17.01.2020г. / 10 06ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Боклукът за едни е съкровище за други. Ето защо е толкова трудно да открием перфектната за нас половинка – защото факторите, които са важни за отделните личности, са твърде много, за да бъде написана точна рецепта за намиране на любовта.

Въпреки това има някои признаци, че може би е време да спрете да търсите щастието, защото вече сте го открили. Понякога не си даваме сметка, че човекът до нас наистина е идеалният ни спътник, който олицетворява представата ни за любов.

Сигурни знаци, че той е перфектната любов

Действията говорят много повече от думите. Затова, ако партньорът ви прави тези неща, значи сте открили перфектната си половинка.

Той не води битките вместо вас

Истински перфектният партньор за вас, който ви обича такива, каквито сте, ще ви остави да се справите сами. Това не означава, че не можете да разчитате на него, напротив. Когато ви е необходим вие ще знаете, че можете да се опрете на рамото му, но той добре познава силата ви и предпочита да не засяга самочувствието ви, като непрекъснато води вашите битки вместо вас, а ви оставя да се чувствате пълноценна жена, която може да се справя с предизвикателствата в живота достатъчно добре и сама.

30 качества, които определят идеалния мъж

Перфектната половинка насърчава и крепи силата, която притежавате, така че да ви накара да се почувствате още по-независима и щастлива от постигнатите успехи в битките.

Правилният човек за вас разбира вашите емоционални дисбаланси

Той разбира вашите колебливи отговори, когато нещо не е наред, и не спира да задава въпроси, да се интересува, докато не открие какво наистина ви тревожи. Всичко това той прави, за да ви накара да се чувствате наистина щастливи. Перфектната половинка знае как да се отнесе с вас, за да облекчи вашия дискомфорт. Мъж, който истински разбира женските настроения, колебания и неразположения, хормонални промени и сривове, е мъж, който трябва да се радвате, че сте открили.

Неоспорими знаци, че сте открили идеалния мъж

Правилният партньор за вас ще ви накара да се почувствате като парче пъзел, открило мястото си

Ако досега сте имали вечни колебания за това дали сте на прав път, дали сте истински щастливи, дали сте с точния човек, вероятно като същински пъзел сте се опитвали да подредите картината на чувствата си. Когато обаче сте открили правилния човек, това усещане за непрестанно търсене ще спре и най-накрая ще се почувствате като едно цяло с партньора си.

Точният за вас партньор ви кара да се чувствате сякаш ви е оцветил с цветовете си

Ако погледнем неуспешните връзки метафорично, бихме могли да ги определим като черно-бели варианти на представата за истинската любов. Досега може и да сте се чувствали като черно-бяла сянка, която търси щастието, но когато го откриете, ще се почувствате като облечени в цвят, като оцветена детска книжка, пълна с яркост.

Как да привлека идеалния партньор?

Свързани статии

Перфектният партньор няма да се чувства застрашен от вас

Той не се опитва да ви кара да се чувствате по-малоценни от него, както би постъпил един комплексиран мъж, който се страхува от силната си половинка. Идеалният партньор, който сте открили, ще се радва да ви подкрепя и да ви помага, когато е необходимо, защото няма да чувства заплаха от ваша страна. Не би ви накарал да се чувствате превъзхождана от него. Това го прави истински мъж, който носи с гордост достойнството си. Радвайте се, ако сте открили такава половинка.

Правилният за вас мъж няма да се опитва да заглуши сиянието ви

Всяка жена има своето излъчване. То се усеща от околните и е нещото, което впечатлява и очарова. Неподходящият за вас мъж би се опитвал да заглуши това сияние, за да изпъква той, а не вие. Перфектната половинка, от друга страна, ще се смее на шегите ви, с радост ще ви среща с приятелите си и ще прави всичко възможно да ви даде цялото внимание, което заслужавате.

Какво чувства една жена, когато срещне идеалния мъж

Коментирай