Интимно

Любовен хороскоп за 27 януари – 2 февруари

Венера и Нептун ще добавят повече романтика

27.01.2020г. / 05 50ч.
Михаела Лазарова
Илюстрация: istock

Илюстрация: istock

В последната седмица на януари любовта ще бъде необикновена, благодарение на връзката между Венера и Нептун. Любовни фантазии, желание за промяна, желание да обичаме и да бъдем обичани. Балонът може да се спука и да осъзнаем, че само сме се заблуждавали, или ще бъдем възнаградени с щастлива любов. Повече за това, което ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

3 типа мъже, които са пълна загуба на време и емоции

Овен

Овните ще се съсредоточат върху любовта, независимо от това как са се развивали взаимоотношенията им в последните дни. Склонни сте да си затворите очите за неща, които е направил или казал партньорът ви. Не сте готови да се сблъскате с реалността, затова и предпочитате да се правите, че не я забелязвате. Готови сте за прошка.

Телец

Обвързаните Телци ще се почувстват щастливи с любимия човек. Венера и Нептун ще бъдат във великолепна връзка и това ще ви помогне да реализирате вашите общи мечти. Сега може да разгърнете вашите романтични желания. Вашата връзка надхвърля физическото. Всичко изглежда прекрасно, затова му се насладете.

Коментирай