Интимно

Знаци, че той има силни чувства, но му трябва време, за да задълбочи връзката

Обича, когато ви кара да се усмихвате и да се смеете

27.02.2020г. / 14 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Харесва ли ме, обича ли ме, иска ли наистина да има връзка с мен? Може би всяка жена е била във взаимоотношения с мъж, в които той се държи в даден момент хладно, в друг е обичащ. Мъж, който проявява ревност, говори за общи планове, като пътувания например. Партньор, с когото излизат на вечери, кино, но в някаква степен е дистанциран от това да задълбочи връзката. Тогава сме готови да се откажем от тази игра, а може би не трябва. Вижте защо.

Избягва слагането на етикети

От няколко месеца сте заедно, взаимоотношенията ви се развиват приятно, всички признаци показват, че имате връзка, но той не ви представя като новата му приятелка. Страхът от това да ви сложи етикет може да произхожда от последната му връзка. Кога е била тя и как той е излязъл от нея? Дали е бил силно наранен?Ако нещата помежду ви вървят както ви се иска, той ви показва, че няма друга жена в живота му, не се притеснявайте на този етап за етикета „новата ми приятелка“. Дайте му малко време.

Какво може да разберете за него само от една целувка?

Обича, когато ви кара да се усмихвате и да се смеете

Времето, което сте заедно е приятно, защото той се грижи то да бъде такова, да сте усмихната. Когато за един мъж е важно жената до него да излъчва щастие, това със сигурност е показател, че той изпитва силни емоции. Да ви разсмива е неговият начин да покаже чувствата си към вас. Не бързайте да насилвате ситуацията. С времето ще направи крачка напред, за да задълбочи взаимоотношенията ви.

5 чувства, които може да объркаме с любов

Той е усмихнат, когато е край вас

Онази специфична усмивка, която никога не може да бъде сбъркана. Усмивката на влюбен мъж, който се чувства прекрасно в компанията на жената до себе си. Улавяте го как ви гледа и се усмихва, когато разговаряте, хапвате или гледате телевизия.

Вие сте част от неговите семейни събирания, както и тези с приятелската му компания

Може би е малко объркващо за вас. От една страна вие сте част от тези специални моменти, но усещането ви е, че той не задълбочава взаимоотношенията ви. Това е показател, че той ви иска до себе си, иска да сте част от живота му.

Свързани статии

Фактът, че не се отказва да ви направи част от тези лични моменти, трябва да ви подсказва и вие да не се отказвате от взаимоотношенията ви.

Избягва разговорите за ангажираност, но ви дава знаци, че го иска

Мъжете не са многословни в изразяването на чувствата си. За тях е голямо предизвикателство да кажат „Обичам те“, „Искаш ли да заживеем заедно“. Ако той ви е дал знак, че един ден би искал да създаде семейство, а не ви е казал директно „Не търся сериозна връзка на този етап“, може би е добре да се носите по течението. Наслаждавайте се на моментите заедно. Правете ги по-вълнуващи, надграждайте комуникацията си, следвайте естествения цикъл на събитията.

Коментирай