Интимно

Любовен хороскоп за 16 – 22 март

Сексуалното ни желание ще се повиши

15.03.2020г. / 09 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Юпитер и Марс ще направят сексуалния ни живот по-интересен. Изразяването на нашите желания ще бъде по-силно, ярко. От друга страна, Сатурн ще ни изправи пред редица любовни въпроси, уроци и истини. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вниманието ви ще бъде фокусирано повече върху парите и кариерното ви развитие, отколкото върху любовта и социалния живот. Истината е, че това може да ви накара да се почувствате самотно. Но в края на седмицата Сатурн ще ви накара да се съсредоточите върху минусите на вашите взаимоотношения, а не толкова върху положителните страни. Като цяло ще получите важен урок свързан с любовта, обърнете му внимание.

Как да говорим за секс с партньора си

Телец

Меркурий, владетелят на вашия романтичен сектор, влиза в знака на Риби, което ще ви помогне да изчистите някаква несигурност. Ако сте влюбени, срещате се с някого, досега тези теми ви бяха важни за разискване, но ретроградният Меркурий забави някои неща. Сега, когато отмина неговата ретроградна фаза, ще получите отговори на много въпроси и ще може да вземете по-ясни решения. Дори и да не ви допадат отговорите, поне ще знаете къде се намирате на този етап в любовта.

Коментирай