Интимно

Всяка връзка има своята зодия – каква е вашата?

Когато една любов се ражда, това се случва под определен зодиакален знак

26.05.2020г. / 14 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всичко има своя зодиакален знак. Не само хората се раждат с определена зодия. Държавите имат зодия, другите създания, дори фирмите. Защо любовната ви връзка да няма зодия? Разбира се, че има. В момента, в който тя се е родила и любовта ви е пламнала помежду ви, тази магия се е случила в определен момент, под определено зодиакално съзвездие.

Как всяка зодия показва любовта си към партньора

Вероятно вие и партньорът ви сте наясно със съвместимостта на личните ви зодии и дали си пасват в астрологичен план. Как да прецените кога се е родила вашата връзка? Всяка връзка започва по различен начин. Преценете сами кога е бил първият път, в който и двамата като двойка сте разбрали, че оттук нататък ще бъдете заедно. Това е и моментът на раждането на връзката ви. Дали това ще е първа среща или първа целувка, преценете сами, защото вие най-добре знаете кога точно е началото на романтичната ви връзка.

Овен (21 март – 20 април)

Вие двамата обичате да се състезавате помежду си. Връзката ви е свързана с любовни битки, съревнования, надпревара. Това е и най-честата причина за конфликти между вас. Ако успеете да откриете начин да канализирате енергията си към нещо градивно във вашата връзка, тези битки няма да пречат на отношенията ви, а ще ви помогнат да ги изведете на ново ниво. Връзката, родена под знака на Овен е пламтяща, горяща. Тя има резки спадове и възходи, енергична и бурна е. За да я запазите задълго, трябва да се концентрирате повече в охлаждането на страстите. Със сигурност никога няма да ви е скучно заедно, но внимавайте любовта ви да не изгори бързо. Можете да забавите това, ако се научите да сте по-търпеливи.

Как всяка зодия убива връзките си

Телец (21 април – 20 май)

Парите имат значение за връзката ви. Телците са зодия, която оценява стойността на парите и знае как да ги спестява и харчи. Така е и във връзката ви под знака на Телеца. Заедно можете да печелите и пестите много, дори да не се занимавате с доходоносна професия. Винаги намирате начин. Умеете да инвестирате и да постигате целите си. В най-лошия сценарий връзката ви ще бъде белязана от непрестанни сметки. Така любовта ви ще се превърне в отчет за разход и приход.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Връзките под знака на Близнаци протичат и под знака на страстта и приключенията. Намирането на дълбоки чувства и отдаденост е малко трудно при връзки от зодия Близнаци, защото всичко зависи от това как е започнала връзката, дали е флирт и протича ли като на шега или единият партньор иска задълбоченост, а не я получава. Връзките под знака на Близнаците карат партньорите да живеят ден за ден, да си измислят свой собствен език, с който да си говорят. Невероятни партньори са и по отношение на стартиране на семеен бизнес. Знаят как да се справят с проблемите.

Как всяка зодия се отнася към работата

Коментирай