Интимно

6 неща за връзката ви, които не бива да споделяте

Подробности от спалнята

28.05.2020г. / 08 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Времето прекарано с приятели винаги носи приятни емоции. Темите на нашите разговори са разнообразни, а сред тях попада и любовната ни връзка. Ако не искате да си навредите, вижте какво е добре да не споделяте.

Подробности от спалнята

Без значение дали искате да се похвалите или да споделите сексуално разочарование, това е деликатна тема, която не бива да обсъждате с приятелския си кръг. Почти винаги тази информация се разнася като клюка и може да достигне до любимия човек. Тези подробности засягат само двама ви.

7 признака, че сте родени един за друг

Изневери на партньора ви, които сте простили или мислите да простите

Ако сте решили на 100% да прекратите връзката с партньора си след негова изневяра, тогава имате повече основание да споделите причината за вашия край. Но ако не сте убедени и смятате, че той заслужава още един шанс, тогава не споделяйте за неговата измяна. Вие може да намерите сили да простите, но вашите приятели ще се държат по друг начин с него, освен това ще станете и обект на клюки.

3 съставки на щастливата връзка

Подозрения, че той може би ви изневерява

Някои неща в поведението на партньора може да ни накарат да се усъмним в неговата коректност към нас. Но понякога тези наши съмнения се оказват неоснователни. Затова не бива да споделяме с приятелския си кръг, особено ако нямаме на 100% доказателство, че той ни изневерява.

Признаци, че се заяждате с партньора си, контролирате го и убивате връзката

Личните проблеми на партньора

Без значение на какъв етап е връзката ви, проблемите на партньора ви са негови проблеми, отчасти и ваши. Може да го подкрепите, но не е добре да разказвате за тях на приятелите си, особено ако не могат да помогнат. Ако смятате, че биха могли да съдействат, преди да им споделите, обсъдете това с половинката си.

Свързани статии

Вашите конфликти

Когато се скараме с любимия човек, първо споделяме с близки приятели. Това може да навреди на връзката ни, защото те може да не го харесват, освен това чуват само вашата версия за ситуацията, не и неговата. В такива случаи приятелите по-рядко дават разумни съвети. Техните думи може да ви повлияят и да сложите край на връзката си, при положение, че е имало как да поправите нещата. Възможно е неволно да създадат интрига помежду ви.

Слабостите на партньора ви

Слабите места ни правят уязвими. Говорейки за несъвършенствата на партньора, вие давате сила на останалите, която могат да използват срещу него, срещу вашата връзка, с цел да ви навредят. Но дори и да сте напълно сигурни, че вашите приятели не биха злоупотребили със споделеното, не е добре да говорите за любимия човек по този начин.

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
Златина ( преди 3 години )
Ако споделиш с приятелите си, че прощаваш изневерите на мъжа си със сигурност ще спрат да те уважават, но би било все едно, защото уважението към теб самия вече го няма,мъжът ти не те уважава, най-вероятно и децата ти, така че е нормално и приятелите ти да не те уважават! Но те пък най-вероятно ще ти и отворят очите
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 0 rate down comment
Вили ( преди 3 години )
Тя и една приятелка преди години. Един ден на кафе, започна да ми разказва, без да я питам, за интимния ум живот с мъжа и. Колко често го правили, и други подробности. Изтърпях, но като стигна до аналния секс, и казах, че не е уместно да обсъждаме интимни подробности. Тя сякаш се сепна. Сменихме темата, но тя повече не ми се обади.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време