Интимно

7 признака, че сте родени един за друг

Знаците, издаващи перфектната връзка

14.05.2020г. / 17 32ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта е сляпа и в началото винаги може да ни подведе. Страстта, щастието, усмивките и непрекъснатото желание да сме нонстоп заедно може да ни накара да си мислим, че сме родени един за друг, но впоследствие това да се окаже лъжа.

Има обаче и признаци, които подсказват, че сте родени един за друг и че най-после сте открили своята сродна душа. Ето как да разберете.

Тест: Един за друг ли сте?

Споделяте неща, които не казвате на никой друг

Вие сте открили сродната си душа и специална половинка в живота, ако нямате търпение да си споделите най-съкровените неща, които не казвате на никой друг. И не става въпрос за развързване на езика след няколко чаши вино, а за мотивирано желание да кажете първо на специалния си човек нещата, които ви вълнуват, а чак след това на който и да било друг.

Позволявате му да ви вижда в моменти на слабост

Когато сте открили най-близкия си човек, той е всичко за вас. Затова не се притеснявате да разкривате всичко от характера и личността си, включително най-слабите си страни.

6 знака, че не сте един за друг

Уважавате се

Уважението е едно от най-ценните неща във връзката. Без него отношенията между партньорите няма да издържат дълго.

Нямате търпение да го запознаете с родителите си

Ако сте в началните етапи на връзката си, но вече сте сигурни, че това е човекът за вас, вероятно имате огромно желание да го представите на най-близките си хора.

Знаци, че сте родени един за друг

Можете да си представите бъдещето заедно

Бъдещето е най-важното нещо за всеки човек. Ако вие усещате, че сте открили сродната си душа и започвате да си представяте бъдещето заедно, да правите планове, да правите и първи крачки за осъществяване на тези планове, това е признак, че сте родени един за друг.

Свързани статии

Не се страхувате да изразявате несъгласие

Близките хора, които са изградили дълбоки отношения помежду си, уважават се и се изслушват, могат да си казват всичко, включително негативното. Те не се страхуват да изразят несъгласие, да спорят, да се коригират взаимно без това да разваля отношенията им.

7 неща, които щастливите партньори не правят

Не изпитвате неудобство да си мълчите

Двойките в равновесие, които са открили, че вибрират на една и съща честота, не изпитват неудобство, когато стоят заедно в мълчание. Тишината помежду им не е нещо смущаващо, не им носи напрежение и неловкост, а напротив – дава им онова спокойствие, от което понякога човек има нужда.

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати